Geen categorie 

BBQ aan huis

Wat is er mooier dan thuis genieten van zorgvuldig bereid barbecuevoedsel met vrienden of familie? Misschien wilt u het vlees bij u thuis bezorgen. barbecue. In Nederland zijn we vereerd u te mogen helpen, niet alleen met het verzorgen van vleesverpakkingen, maar ook voor alle bijbehorende bijgerechten, want we gaan thuis een goed voorbereide barbecue bereiden. Malse stukken vlees, heerlijke met maïs gevoerde kip, hoogwaardig gevogelte en ultraverse vis zijn allemaal inbegrepen in onze barbecuetassen en worden bij u thuis bezorgd. Of wilt u het pakket bij u thuis bezorgen, maar komt u het zelf ophalen? Dit kan natuurlijk ook.

Een grill in huis met alles wat daarbij hoort

BBQ aan huis met al het beleg wat is thuis een verzorgde barbecue zonder veel lekkere salades en sauzen? Dit omvat ook heerlijke sneetjes brood en handgemaakte kruidencrème. BBQ aan huis arrangementen vind je overal, bijgerechten vind je in onze populaire Complete of Royal Complete barbecue arrangementen. Mocht je andere bijgerechten nodig hebben, dan bestel je deze gemakkelijk met de barbecuekit. Wij stellen u graag voor om BBQ aan huis goed te bereiden.

Maak een keuze uit ons heerlijke assortiment

Er zijn veel opties voor uw huisgrill. Onder ons vlees vindt u Black Angus, rundvleesburgers en heerlijke Baveta. Onze slager kiest voor sappige varkens, zoals varkenshaas en spekmedaillons. Net als Hawaiiaanse kip is dijbeenkip of volkoren kip altijd populair. Hoe zit het met kalfsvlees zoals runderworst of kalfsribeye? Deze vleesspecialiteiten geven smaak aan uw zelfgemaakte barbecue. Varkenskoteletten of Duitse worstjes, saté of hamburgers … deze mogen niet over het hoofd worden gezien in de catering en barbecue die wij u mee naar huis nemen. Dit is natuurlijk maar een klein onderdeel van de barbecue in huis die onze slager voor u kan verzorgen. Ontdek meer uit ons brede aanbod aan vakgebieden en laat u inspireren.

Meer berichten

Leave a Comment