restaurant purmerendEten en Drinken 

De beste tips voor een uitstapje in Noord-Holland!

Woont u buiten Noord-Holland en wilt u graag een dagje of natuurlijk meerdere dagen in Noord-Holland vertoeven? Dan is dit de perfecte lijst voor u! In deze lijst worden een aantal goede tips gegeven voor een perfect uitje.

Het eerste uitje in Noord-Holland is Volendam. Volendam is een in Nederland erg bekende stad en staat vooral bekend om zijn aparte cultuur, vis en het Volendamse accent. In Volendam zijn een tal van dingen te doen. Voorbeelden hiervan zijn een foto nemen in de ouderwetse Volendamse kledij of een overheerlijk hapje haring eten bij een van de vele vistentjes. Ook zijn er in Volendam erg veel restaurantjes te vinden om lekker te lunchen of avond te eten.

De tweede tip zijn de tulpenvelden. De tulpenvelden zijn erg belangrijk voor het toerisme in Nederland en trekt al jaren veel buitenlandse toeristen. De tulpenvelden zijn een genot om naar te kijken en om natuurlijk mooie foto’s van te maken voor op Instagram of Facebook.

restaurant purmerend

De derde tip gaat over een erg lekker restaurant. Dit restaurant bevindt zich in Purmerend en vindm je door te zoeken op: Restaurant Purmerend. In dit restaurant staat de kwaliteit van de ingrediënten centraal en dat is te proeven. In combinatie met een erg vriendelijke bediening is restaurant Purmerend zeker een aanrader.

De laatste tip is een logische maar zeker belangrijke namelijk; Amsterdam. Een dagje Amsterdam is zeker een aanrader bij het bezoeken van Noord-Holland. In Amsterdam is er van alles te doen en voor iedereen wel wat te vinden. Zo zijn er tal van musea, veel bioscopen en zijn er enorm veel kleine barretjes en restaurantjes. Een extra aanrader in Amsterdam is het huren van een boot. Met deze boot wordt het verkennen van de stad erg makkelijk en is het met lekker weer ook erg comfortabel.

Meer berichten

Leave a Comment