De haat-liefde verhouding met een pizza Hawaï

Het is een van de grootste debatten in het westen, families en vriendschappen zijn er door beëindigend en er zijn bijna oorlogen over gevochten; een pizza Hawaï. Er zijn twee duidelijke kampen wat betreft of het prima is om een pizza Hawaï te eten of niet. Beide partijen hebben een duidelijk mening hierover met logische argumenten. In deze blog vertellen we je kort over de haat-liefde verhouding met een pizza Hawaï.

Waarom een pizza Hawaï niet kan

Er zijn verschillende argumenten die tegenstanders van een pizza Hawaï hebben. Als eerste vinden ze het niet passen bij een pizza. Pizza’s horen volgens hun namelijk alleen maar traditionele ingrediënten uit de Italiaanse keuken te hebben, en daar hoort ananas nou eenmaal niet bij.

Ook vinden ze dat een pizza geen enkel zoet ingrediënt moet hebben, doordat het dan afleidt van alle andere ingrediënten en het je dan teveel smaken tegelijkertijd zou geven.

online pizza

Wat voorstanders van een pizza Hawaï zeggen

Nu je de argumenten van de tegenstanders hebt gehoord, is het ook belangrijk om te weten wat de fans van een pizza Hawaï te zeggen hebben. Het eerste is dat zij vinden dat ananas juist erg goed past bij een pizza Hawaï doordat het een goede balans vormt met de ham op de pizza.

Daarnaast zeggen ze niet dat het heiligschennis is, doordat bijvoorbeeld Mexicanen ook ananas toevoegen aan hun taco’s al Pastor (een taco met varkensvlees en ananas), en het de normaalste zaak van de wereld vinden.

Wat vinden wij

De voor- en tegenstanders hebben allebei goed punten over of een pizza Hawaï nou wel of niet kan. Onze mening is echter anders dan de beiden. Het is namelijk jouw eigen keus of jij een online pizza Hawaï wilt bestellen of niet. Alleen jij weet wat je lekker vindt. Hooguit moet je, indien jij een online pizza bestelt met een Italiaanse kameraad, vragen of hij of zij het prima vindt als je een pizza Hawaï bestelt. Leef en laat leven is ons motto, en dat geldt ook voor een pizza Hawaï.