Lekker glutenvrij broodKeuken 

Leuke tips voor een ontbijt op bed

Je partner verrassen met een heerlijk ontbijtje op bed? Maak er een echt verwenontbijtje van. Heeft je partner een gluten intolerantie? Kies dan voor lekker glutenvrij brood.

Vers fruit en een vruchtensapje

Een echt ontbijtje kan niet zonder een heerlijk al dan niet versgeperst sinaasappelsapje en een heerlijk schaaltje fruit. Om het extra feestelijk te maken kan je het fruit in een leuke vorm snijden. In plaats van standaard blokjes of partjes zou je het fruit in hartvorm kunnen snijden. Je kan het verse fruit ook in een schaaltje yoghurt doen of in combinatie met wat muesli.

Warm vers brood broodbeleg en een eitje

We hadden het net kort al even over lekker glutenvrij brood. Wil je partner liever glutenvrij brood eten? Dan is dit een goede keuze. De geur van het verse brood is heerlijk. Daarnaast mag een eitje niet ontbreken. Hard of zacht gekookt net wat je partner het lekkerste vindt.

Om het leuk aan te kleden kan je nog een eierwarmer op het ei zetten. Blijf het eitje nog een tijdje heerlijk warm. Verder mag wat broodbeleg ook niet ontbreken. Kaas en eventueel wat vleeswaren en misschien wat jam of hagelslag.

Lekker glutenvrij brood

 Een kopje koffie of thee

Een vers gezet kopje koffie, cappuccino, espresso of thee hoort zeker ook bij een verwenontbijtje. Omdat het een ontbijtje voor op bed is kan je de koffie en thee ook in een thermosbeker doen. Deze sluit goed af waardoor je deze makkelijker op een dienblad naar de slaapkamer kan meenemen en als je partner nog even wil wachten blijft de koffie of thee nog een hele tijd lekker warm.

Een bloemetje maakt het helemaal af

Om het ontbijtje op bed nog feestelijker te maken kan je ervoor kiezen om een klein vaasje met een bloemetje (bijvoorbeeld een roos) erbij te doen. Is je partner best wel een chocoladeliefhebber? Dan is het ook altijd leuk om een mooi verpakt bonbonnetje of chocolaatje er nog bij te geven.

Meer berichten

Leave a Comment