Slush Puppy MachinesEten en Drinken 

Professioneel ondernemen

Wil je een professionele horeca onderneming runnen dan kun je niet om slush puppy machines heen, zeer populair bij kinderen en volwassenen om een lekkere slush puppy te nemen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, en bijna overal wel te vinden. In de snackbar, restaurant maar ook perfect om bij evenementen deze heerlijke lekkernij te hebben voor je gasten. Vooral kinderen zijn er dol op, een slush puppie is zeer eenvoudig te maken en levert je veel omzet op.

Slush Puppy Machines

Kies hoeveel kleuren

Wil je een smaak slush puppy serveren aan je klanten, of zijn er meerdere kleuren waar je gebruik van wilt maken. Slush puppy machines zijn er in verschillende mogelijkheden, ook de grootte van het reservoir is belangrijk. Ben je vaak te vinden bij grote evenementen dan is een groter reservoir van belang, is het voor de buurt snackbar dan kun je het af met wat minder voorraad in de machine. Op deze manier selecteer je precies de machine die bij je onderneming en de omzet past.

Direct van start

Het voordeel van slush puppy machines kopen bij misterpop.nl is, dat je direct ermee van start kunt door de ingredi├źnten die je ook in de webshop kunt kopen. Verschillende smaken siropen om de lekkerste slush puppies mee te produceren, maar ook onderdelen voor de machine kun je eenvoudig kopen. Leuke bekers met bijbehoren lepels in de vorm van een rietje om comfortabel je slush puppy te kunnen nuttigen. Wat je ook nodig hebt, in de webshop vind je alles om met je onderneming te kunnen starten of deze uit te breiden.

Meer berichten

Leave a Comment