Vrolijk kerstfeest met een borrelpakket

Aan het einde van het jaar kijkt u als werkgever uit naar een kerstcadeau geven. Het personeel zette zich de afgelopen twaalf maanden in voor de zaak. Mede door hun inspanning draait de organisatie het hele jaar. Vooral in een grote onderneming leeft de vraag welk geschenk het meest in de smaak valt. Het ligt voor de hand dat u de medewerkers het liefst zo veel mogelijk aanspreekt. De versnaperingen komen vaak van pas tijdens een middag ontspannen of een filmavond. Met het aanbieden van de verzameling maakt u grote kans om een mooie slag te slaan. Op z’n tijd lusten we allemaal weleens wat borrelnoten of een drankje.

Inhoud van het borrelpakket

Op het eerste gezicht denkt u misschien aan het eten en drinken in het cadeau. Aan de andere kant bestaat het geschenk meestal ook uit ander materiaal. De ontvanger treft bijvoorbeeld een borrelplank aan of een sleutelhanger in het teken van kerst. Zo houdt het teamlid een aandenken over na het opmaken van de lekkernijen. De laatste weken van het jaar krijgt u ruim de kans om uit te pakken. De aanbieder bepaalt zelf hoe hij of zij het aanreiken van het geschenk uitvoert. Tegenwoordig bestaat zelfs de optie om de verzameling door de brievenbus te bezorgen. De bewoner laat zich aangenaam verrassen wanneer de artikelen uit de verpakking komen. De gulle gever kiest eigenhandig naar welke samenstelling de voorkeur uitgaat.

borrelpakket

Afgestemd op iedereen

Het kerstgeschenk geeft een werkgever de kans om waardering uit te drukken. Met de gift spreekt u het personeel in de volle breedte aan. Het komt voor dat de medewerkers alcohol achterwege laten in hun dagelijks leven. Een alcoholvrij borrelpakket met frisdrank of toastjes stellen ze zeker op prijs. Het jaar eindigt feestelijk als de werknemers het geschenk in ontvangst nemen. Ondertussen blijft het mogelijk om het kerstpakket cadeau te doen aan een collega. Het teamlid voelt zich in het zonnetje gezet met de lekkernijen in de handen. De versnaperingen zorgen in ieder geval dat u het jaar eindigt met een goede daad. Ook op de werkvloer blijft de kerstgedachte levend door het smakelijke borrelpakket.