green juiceEten en Drinken 

Wat zijn de voordelen van een Green Juice?

We zien steeds meer een kritischere blik op eten om ons heen. Meer en meer mensen beginnen zich bezig te houden met ‘gezond eten’. Maar wat is nu ‘gezond’?

Waar je ook kijkt, overal zijn wel boeken te vinden over gezond eten. De één schrijft over vegetarisch eten, de ander over koolhydraatarm eten. Er is één ding dat al deze boeken gemeen hebben. Al deze auteurs willen de mensen om zich heen gezond zien worden. Ze willen allemaal dat ze weer gelukkig in hun vel komen te zitten, dat ze een prettige balans vinden in wat we eten en hoe we ons daarbij voelen.

Met die insteek is Green Juice van de grond gekomen. Het doel van de juice is, om mensen op een eenvoudige manier aan hun voedingsstoffen te laten komen. Het is namelijk moeilijk om precies dát te eten, waardoor je lijf genoeg van alle vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Welke levensstijl je ook aanhoudt, een aanvullende boost van vitaminen en mineralen is altijd welkom en meestal ook nodig.

Vaak heb je niet door hoe energiek en fit je lichaam zijn kan. Simpelweg omdat je het nooit ervaren hebt. Dan wordt het zeker tijd om Green Juice een kans te geven. Deze juice verhoogt de natuurlijke energie in je lichaam, het bevordert de energiestofwisseling, heeft een positieve invloed op je immuunsysteem en helpt tegen vermoeidheid. Dat klinkt als een superdrank en dat is het ook!

green juice

Deze Green Juice bevat een hoge bron van vezels, calcium, fosfor, ijzer, magnesium, mangaan, vitamine B12, vitamine C, zink, vitamine D, vitamine B2 en vitamine B6. Al deze stoffen helpen je lichaam optimaal functioneren, waardoor je je energieker zult voelen. Je lichaam zal krachtiger aanvoelen en weerbaarder zijn. En dat wordt allemaal mogelijk gemaakt door échte producten uit de pure natuur. De juice bevat gedroogde groenten, kruiden algen en fruit van goede kwaliteit. Door de optimale samenstelling heeft deze juice, die wel een superfood genoemd kan worden, een krachtige werking voor je lichaam en geest.

Meer berichten

Leave a Comment