Eten en Drinken 

Wie wilt u verrassen met een leuk thee en chocolade pakket?

Onlangs hebben wij met de familie sinterklaas gevierd. Voorgaande jaren hebben we er telkens voor gekozen om geen sinterklaas te vieren, omdat dit voor de meesten van ons niet goed uit kwam. Nu was het dus weer zover en hebben we net als voorheen lootjes getrokken. Dit hebben we dit jaar vanwege het feit dat iedereen overal woont, digitaal gedaan. Via een website was het erg eenvoudig om een aantal zaken op een verlanglijstje te zetten. Dit verlanglijstje hebben we op het internet gezet in een beveiligde omgeving. Vervolgens konden we via deze website de lootjes trekken. Ik had het lootje van mijn moeder getrokken. Op het lootje stond niet erg veel waar ik mee uit de voeten kon. Want ‘ik heb alles al’ en ‘breigaren lichtgewicht’ is voor mij niet echt iets waar ik snel uit de voeten kan. Ik zag echter ook ‘thee en chocolade pakket’ op het lijstje staan. Het thema was voor mij wel bekend. Mijn moeder gaf namelijk eigenlijk aan dat ze inderdaad alles al heeft, en dat het dus misschien wel leuk is om wat verwencadeautjes te hebben. Het idee was daarom ook om een surprise af te stemmen op dit luxueuze karakter. Via het internet ben ik gaan zoeken naar websites waar dit soort verwencadeaus te vinden zijn. Ik heb gezocht op thee en chocolade pakket. Dit stond immers op haar verlanglijstje, daarnaast dacht ik andere luxueuze producten ook wel te kunnen vinden op een website die een thee en chocolade pakket verkoopt. Dit bleek waar te zijn, toen ik op de website my-moments.nl terecht kwam. Op deze website vond ik namelijk veel cadeaus waarbij ik het gevoel kreeg dat mijn moeder deze goed zou kunnen waarderen.

Een thee en chocolade pakket en andere verwennerijen

Op de website my-moments.nl zag ik al snel dat er veel zaken te vinden zijn die leuk waren voor mijn moeder om te geven. Ik was al van plan om een creatieve surprise te maken. De cadeautjes die ik op deze website zag waren ontzettend geschikt om mee op te vullen. Omdat mijn moeder altijd erg bescheiden is vond ik het juist wel mooi om eens flink uit te pakken met luxe. Ik heb daarom heel veel producten die me aanspraken in de winkelwagen gestopt. De prijs maakte me niet zoveel uit. Toen ik uiteindelijk de winkelwagen ging afrekenen viel het me op dat de prijs me nog erg meeviel. Ik heb het thee en chocolade pakket en alle andere verwennerijen gemakkelijk kunnen afrekenen. Toen ik het thee en chocolade pakket en de andere producten thuisgestuurd kreeg viel het me op dat deze allemaal luxe waren verpakt. Ik heb toen het thee en chocolade pakket als basis genomen voor mijn surprise. Om het thee en chocolade pakket heb ik toen de andere cadeautjes verpakt tot een leuk geheel. Op sinterklaasavond heb ik mijn moeder toen ontzettend blij kunnen maken. Met name het thee en chocolade pakket was een schot in de roos. En dat was wel te verwachten, want het thee en chocolade pakket stond immers op haar verlanglijstje. Met de andere producten was ze ook erg tevreden.

Bent u ook op zoek naar verwencadeau’s?

Wanneer u een thee en chocolade pakket of een ander luxueus cadeautje wilt geven, gaat u dan eens:

  • Naar my-moments.nl surfen.
  • Op deze website lekkere verwennerij bestellen.
  • Genieten van luxueuze cadeau’s om te geven of te krijgen.

Wij zijn erg tevreden met de kwaliteit die deze website te bieden heeft.

Meer berichten

Leave a Comment